SUPERLOCAL

Super Circular Estate

Circulaire gebiedsontwikkeling in Parkstad Limburg

Updates uit het projectgebied

We beginnen 2022 met een aantal updates uit het projectgebied.

Het laatste nieuws is ook terug te lezen in de nieuwsbrieven voor omwonenden.

Flat Voorterstraat bijna klaar voor nieuwe bewoners!

Momenteel vinden de laatste werkzaamheden in de flat plaats. Vanaf 1 februari 2022 krijgen de nieuwe bewoners de sleutel en kunnen ze aan de slag met klussen voordat ze intrek nemen in hun nieuwe woning.

Het kan door het klussen en verhuizen voorkomen dat het vanaf 1 februari in de omgeving drukker is met parkeren dan normaal. Deze situatie is tijdelijk.

Stand van zaken openbare ruimte

Er wordt hard doorgewerkt aan de openbare ruimte.
Met een gedeelte van de bewoners uit de Bergstraat is er tijdens een digitale meedenkavond nagedacht over een groene aanvulling tussen de flat en het parkeerdek en de Bergstraat. Op basis van hun inbreng zijn we nu bezig met een voorlopig ontwerp voor het gebied. Dit ontwerp stemmen we af met de bewoners uit de Bergstraat zodat daarna het definitieve ontwerp gemaakt kan worden. We houden jullie uiteraard op de hoogte.

Door het slechte weer heeft de verharding van onder meer de tussenpaadjes in het middenterrein en de weg die voor de waterbuffer langsloopt helaas vertraging opgelopen. De planning is om in de tweede of derde week van januari verder te gaan met beton storten. Uiteraard opnieuw onder voorbehoud van de weersomstandigheden.

Nieuwe leden klankbordgroep SUPERLOCAL

De leden van de klankbordgroep zijn het aanspreekpunt voor de omwonenden en inventariseren vragen en reacties uit de buurt. U kunt contact opnemen met de klankbordgroep door een e-mail te sturen naar buurtoverleg@superlocal.eu

De afgelopen periode hebben zich twee nieuwe leden aangemeld:
Thijs Hanf en Joyce Dooijeweerd-van de Poel

Meer informatie over de klankbordgroep en een overzicht van de leden is te vinden op de pagina Klankbordgroep SUPERLOCAL.

Klankbordgroep poseert in proefwoning
Scroll naar boven

Om deze website goed te laten werken maken we gebruik van cookies.