SUPERLOCAL genomineerd voor de Nederlandse Bouwprijs 2019!

SUPERLOCAL – Super Circular Estate is genomineerd voor de Nederlandse Bouwprijs 2019! Het betreft de categorie Bouwmaterialen en -systemen.

Sinds 1991 wordt De Nederlandse Bouwprijs elke twee jaar toegekend, met het doel om de kwaliteit en het onderscheidende vermogen van de bouw te bevorderen én het veelzijdige bouwtalent in Nederland stimuleren. De inzendingen zijn door een jury en pre-jury beoordeeld. De beoordeling geschiedde op basis van de bijdrage die projecten leveren aan maatschappelijke doelstellingen die kunnen worden gemeten aan de criteria People (mensen), Planet (milieu) en Profit (winst).

Jurycommentaar voor SUPERLOCAL

“Bij dit project is sprake van een uitzonderlijk hoge mate van hergebruik: een modulair systeem van een niet modulaire gedachte. De jury prijst het experiment, maar merkt tegelijk op dat de opschaalbaarheid lastig is. Hier is sprake van meer dan alleen bouwmaterialen hergebruiken. De sociale aspecten, de innovatieve samenwerking, de gedeelde verantwoordelijkheden en de klankbordgroep is indrukwekkend te noemen en daarmee een sprekend voorbeeld voor de sector dat navolging verdient!

Op 4 februari is de prijsuitreiking en worden de winnaars van de verschillende categorieën bekend gemaakt.

Lees hier meer over De Nederlandse Bouwprijs en de andere genomineerden.

Bouwdoeken aan de hekken rondom het terrein

Informatieve bouwdoeken

Sinds 22 februari hangen aan de hekken om het projectgebied informatieve bouwdoeken. Naast het geven van allerlei informatie zorgen ze ook voor het fraaier uitzien

Lees verder »
Verkeersbord schuin parkeren Ursulastraat

Parkeren in Ursulastraat

In de Ursulastraat zijn parkeerproblemen ontstaan, omdat de nieuwe bewoners van de 15 grondgebonden woningen op dit moment van de parkeergelegenheid in deze straat gebruik

Lees verder »
Scroll naar top

Om deze website goed te laten werken maken we gebruik van cookies.