SUPERLOCAL

Super Circular Estate

Circulaire gebiedsontwikkeling in Parkstad Limburg

Stand van zaken bouw parkeerdek

Net voor de zomervakantie is de ringfundering gestort voor de parkeerplaats en de opbouw van het parkeerdek. Inmiddels is er gestart met het opzetten van de stalen kolommen waarop de stalen liggers worden gemonteerd. Zodra dit klaar is, worden de dekplaten van het parkeerdek geplaatst. Na het monteren van de dekplaten zal het terrein rond het parkeerdek geëgaliseerd worden.

Levering dekplaten op 9 september

Aanstaande donderdag 9 september worden de dekplaten voor het parkeerdek geleverd. Deze platen worden met veertien diepladers gebracht.

De eerste dieplader wordt rond 07:00 uur verwacht. Er zal gedurende de dag om de 30-60 minuten een nieuwe dieplader met platen aankomen.

Niet parkeren voor het parkeerdek

De parkeerplaatsen voor het parkeerdek op de Voorterstraat (in het oranje gemarkeerde gebied op de luchtfoto) zullen gebruikt worden als losplaats. Daarom worden de parkeerplaatsen afgezet van woensdag 8 september 23:00 uur tot vrijdag 10 september 07:00 uur. Het is dan verboden hier te parkeren. Dit zal ter plaatse aangegeven worden met borden.

Verkeer Voorterstraat

Om verkeersblokkades in de Voorterstraat te voorkomen, zal er één dieplader per keer toegelaten worden tot de losplaats. De chauffeurs van de diepladers zullen vooraf instructies krijgen om bij aankomst te wachten op de Voorterstraat richting de rotonde. Ter plaatse zullen verkeersregelaars aanwezig zijn om alles in goede banen te leiden.

Contact

We zijn ons ervan bewust dat het lossen van de dekplaten voor extra drukte in de straat zal zorgen. We vragen hiervoor uw begrip.

Mocht u ondanks de maatregelen hinder ondervinden van de werkzaamheden of andere vragen en opmerkingen hebben, dan kunt u terecht bij Gemeente Kerkrade, de heer Victor Moura 14 045 (openbare ruimte).

Mailen kan naar superlocal@kerkrade.nl

Scroll naar boven

Om deze website goed te laten werken maken we gebruik van cookies.