Slot conferentie van SUPERLOCAL op 24 maart

Slotconferentie Super Circular Estate

Wil je meer weten over de kennis die is opgedaan en de lessen die zijn geleerd tijdens de ontwikkeling van Europa’s eerste circulaire woonwijk? Meld je dan nu aan voor de digitale slotconferentie van SUPERLOCAL – Super Circular Estate. 

Op woensdag 24 maart vindt de digitale slotconferentie van SUPERLOCAL – Super Circular Estate plaats. Dit is de slotconferentie ter afsluiting van de Urban Innovative Actions subsidie die in 2017 aan het SUPERLOCAL-project is toegekend, met het doel om te experimenteren met circulair bouwen. Tijdens de conferentie worden de resultaten die tot nu toe bereikt zijn met het project gedeeld.  Dat gebeurt op interactieve wijze, gebaseerd op ervaringen uit de praktijk. Om het projectgebied ook vanuit thuis te beleven is een virtuele tour langs de belangrijkste punten van dit innovatieve project ontwikkeld. Ook vertellen sprekers Diederik Samsom, Aristide Athanasiadis, en Marwa Dabaieh over circulair ondernemen. 

De slotconferentie van SUPERLOCAL – Super Circular Estate is een onderdeel van het tweedaagse internationale congres Crossing Boundaries. Gezien de internationale doelgroep van dit event wordt tijdens de slotconferentie Engels gesproken. 

 

Meld je gratis aan!

Wil jij er bij zijn? Schrijf je dan nu gratis in voor de slotconferentie tijdens Crossing Boundaries 2021. Aanmelden kan via de aanmeldknop hieronder. 

Programma slotconferentie

Het volledige programma van de slotconferentie volgt spoedig. 

Scroll naar top

Om deze website goed te laten werken maken we gebruik van cookies.