Nieuwe website met veel nieuwe informatie over ons bedrijf.

Daar is hij dan, onze nieuwe website. Onze vorige website was verouderd en na een periode van ontwikkelen zijn we zeer tevreden met de nieuwe website. Onze nieuwe website past naar onze mening beter bij de dienstverlening die we op dit moment leveren. 

De nieuwe website maakt gebruikt van responsive design voor mobiele apparaten. Deze relatief nieuwe techniek maakt het mogelijk dat de website zich aanpast aan het scherm van de bezoeker. Bekijkt u deze website eens op een mobiel apparaat, laptop of PC? Dan zal het mobiele apparataat het venster kleiner maken om te laten zien hoe het responsive design werkt. U ziet dan dat de onderdelen van de pagina zich automatisch herschikken of bewust weggelaten kunnen worden.

825x350

De realisatie van deze techniek en de website is door Globeview Webdesign uitgevoerd. Globeview heeft de website op maat gemaakt op het CMS van WordPress zodat deze makkelijk te beheren is en goed uitgelezen kan worden door Google.

Bouwdoeken aan de hekken rondom het terrein

Informatieve bouwdoeken

Sinds 22 februari hangen aan de hekken om het projectgebied informatieve bouwdoeken. Naast het geven van allerlei informatie zorgen ze ook voor het fraaier uitzien

Lees verder »
Verkeersbord schuin parkeren Ursulastraat

Parkeren in Ursulastraat

In de Ursulastraat zijn parkeerproblemen ontstaan, omdat de nieuwe bewoners van de 15 grondgebonden woningen op dit moment van de parkeergelegenheid in deze straat gebruik

Lees verder »
Scroll naar top

Om deze website goed te laten werken maken we gebruik van cookies.