Midterm-presentatie afstudeerders ZUYD – TU/e – RWTH

Samenwerking met het onderwijs is erg belangrijk voor het SUPERLOCAL-project. Buiten het feit dat studenten bijzonder interessante invalshoeken voor het project naar voren brengen, zorgt de samenwerking ook voor scholing van de professionals van de toekomst.

Op dit moment wordt er op de Hogeschool Zuyd (Bachelor Built Enviroment en Ergotherapie), de TU/e (Bachelor Building Services) én op de RWTH Aachen (Master Rezykliergerechtes Bauen) aan diverse afstudeeropdrachten gewerkt. Medio zomer worden de afstudeeropdracht op deze website gepubliceerd.

Vandaag vonden de midterm-presentaties plaats. Studenten van de drie onderwijsinstellingen kwamen samen naar de projectlocatie om elkaar te informeren over de voortgang, bij te praten over de resultaten tot nu toe en natuurlijk ook om elkaar te inspireren. Onderstaand een aantal sfeerimpressies.

 

[foogallery id=”979″]

 

 

 

 

Bouwdoeken aan de hekken rondom het terrein

Informatieve bouwdoeken

Sinds 22 februari hangen aan de hekken om het projectgebied informatieve bouwdoeken. Naast het geven van allerlei informatie zorgen ze ook voor het fraaier uitzien

Lees verder »
Verkeersbord schuin parkeren Ursulastraat

Parkeren in Ursulastraat

In de Ursulastraat zijn parkeerproblemen ontstaan, omdat de nieuwe bewoners van de 15 grondgebonden woningen op dit moment van de parkeergelegenheid in deze straat gebruik

Lees verder »
Scroll naar top

Om deze website goed te laten werken maken we gebruik van cookies.