Klimwand de Jonkerberg geopend

De klimwand tegen de SUPERLOCAL flat in Bleijerheide is vanaf deze week geopend! Klimwand de Jonkerberg is een van de hoogste klimlocaties in Nederland. Op zaterdag en zondag kun je hier voor 5 euro langs de mural omhoogklimmen. Je moet hiervoor wel in het bezit zijn van een geldig Klimvaardigheidsbewijs (KVB).

 

Ben je nog niet in het bezit van een Klimvaardigheidsbewijs, maar heb je interesse om te klimmen? Klimcentrum ROCCA in Gulpen biedt landelijk erkende klimcursussen aan voor alle niveaus.

 

Kom ook klimmen op deze unieke locatie, er zijn maar liefst 7 routes naar het dak! Vergeet niet om vooraf een tijd te reserveren.

 

Meer informatie en boeken: www.klimwandjonkerberg.nl.

De klimwand en de mural zijn projecten van HEEMwonen, IBA Parkstad, Gemeente Kerkrade, scouting St. Willibrord en klimcentrum ROCCA.

Bouwdoeken aan de hekken rondom het terrein

Informatieve bouwdoeken

Sinds 22 februari hangen aan de hekken om het projectgebied informatieve bouwdoeken. Naast het geven van allerlei informatie zorgen ze ook voor het fraaier uitzien

Lees verder »
Verkeersbord schuin parkeren Ursulastraat

Parkeren in Ursulastraat

In de Ursulastraat zijn parkeerproblemen ontstaan, omdat de nieuwe bewoners van de 15 grondgebonden woningen op dit moment van de parkeergelegenheid in deze straat gebruik

Lees verder »
Scroll naar top

Om deze website goed te laten werken maken we gebruik van cookies.