SUPERLOCAL

Super Circular Estate

Circulaire gebiedsontwikkeling in Parkstad Limburg

IBA-festival op 25 en 26 juni

IBA-Parkstad organiseert op zaterdag 25 juni en zondag 26 juni van 13.00 uur – 17.00 uur een festival in het Columbus earth theater in Kerkrade. IBA Parkstad nodigt iedereen uit om tijdens dit weekend kennis te maken met de projecten die de komende jaren in onze regio worden gerealiseerd. Deze projecten staan in de startblokken. Ook het project SUPERLOCAL, waarin HEEMwonen, de gemeente Kerkrade en IBA-Parkstad samenwerken, presenteert zich. Kom ook en bekijk de toekomst van Parkstad vanuit een nieuw perspectief.


IBA-festival

De komende jaren wordt er stevig gebouwd, krijgen leegstaande gebouwen een nieuwe bestemming en gaat de prachtige natuur van Parkstad een belangrijke rol spelen. Hoe dat allemaal in z’n werk gaat, dat kunt u ervaren in Columbus earth theater.
Er zijn activiteiten gepland voor jong en oud. De toegang tot de Parkstad-ervaring in Columbus earth theater is gratis. Voor Cube design museum, Continium discovery center en de andere ervaringen in Columbus earth theater zijn toegangskaartjes met IBA-voordeel te verkrijgen.

Bekijk de uitnodiging

 

Scroll naar boven

Om deze website goed te laten werken maken we gebruik van cookies.