Denk mee over de toekomst van Bleijerheide op het SUPERLOCAL buurtevenement!

U bent van harte uitgenodigd voor het buurtevenement van het SUPERLOCAL-project in Bleijerheide. Dit evenement staat in het teken van de toekomst van Bleijerheide. We nodigen u uit om mee te denken, mee te doen en om u te laten inspireren.

 

Wat is de bedoeling?
Op deze middag is er een gezellige markt waar u aan de hand van thema’s informatie kunt ophalen over de gebiedsontwikkeling in Bleijerheide. Daarnaast nodigen we u uit om mee te denken over het project SUPERLOCAL en de toekomst van uw buurt. Denk bijvoorbeeld mee over de inrichting van het omliggende gebied en welke wijkvoorzieningen u graag zou zien.
Voor kinderen is er een speciale kinderhoek, waar ze spelenderwijs hun voorkeur voor speelvormen mogen aangeven.

We hopen u en uw gezin te verwelkomen op zaterdag 24 februari! Voor een hapje en een drankje is gezorgd en de toegang is uiteraard gratis.

 

Wanneer: zaterdag 24 februari

Hoe laat: vanaf 14:00 uur tot 16:00 uur

Waar: ‘t Patronaat, Ursulastraat 232, Kerkrade

 

SUPERLOCAL wordt ondersteund door een Europese subsidie van Urban Innovative Actions en is mede gesubsidieerd door IBA Parkstad B.V.

Bouwdoeken aan de hekken rondom het terrein

Informatieve bouwdoeken

Sinds 22 februari hangen aan de hekken om het projectgebied informatieve bouwdoeken. Naast het geven van allerlei informatie zorgen ze ook voor het fraaier uitzien

Lees verder »
Verkeersbord schuin parkeren Ursulastraat

Parkeren in Ursulastraat

In de Ursulastraat zijn parkeerproblemen ontstaan, omdat de nieuwe bewoners van de 15 grondgebonden woningen op dit moment van de parkeergelegenheid in deze straat gebruik

Lees verder »
Scroll naar top

Om deze website goed te laten werken maken we gebruik van cookies.