Bomen in het gebied

Een boomtaxateur heeft pas geleden een opname van de bomen gemaakt in het gebied van de hoogbouwflats. De huidige bomen zijn veel hetzelfde en niet allemaal even goed van kwaliteit. Voor het uitvoeren van alle plannen, moeten wat bomen weg. Daarnaast willen we gelijk de bomen van slechte en/of matige kwaliteit verwijderen.

Ruimte voor goede bomen

Zo ontstaat ruimte voor de goede bomen, zodat deze weer vrijuit kunnen groeien. Binnen het plan voor de nieuwe openbare ruimte zijn bomen gekozen die voldoen aan allerlei eisen zoals immuun zijn voor ziektes, groeien in meerdere seizoenen en afwisseling in soort. Het vrijkomend houtmateriaal willen we hergebruiken binnen het project.

 

 

De bomen die in opdracht van de gemeente worden gekapt, worden, alvorens het hout wordt hergebruikt, ergens op het terrein opgeslagen en gedroogd.

Bouwdoeken aan de hekken rondom het terrein

Informatieve bouwdoeken

Sinds 22 februari hangen aan de hekken om het projectgebied informatieve bouwdoeken. Naast het geven van allerlei informatie zorgen ze ook voor het fraaier uitzien

Lees verder »
Verkeersbord schuin parkeren Ursulastraat

Parkeren in Ursulastraat

In de Ursulastraat zijn parkeerproblemen ontstaan, omdat de nieuwe bewoners van de 15 grondgebonden woningen op dit moment van de parkeergelegenheid in deze straat gebruik

Lees verder »
Scroll naar top

Om deze website goed te laten werken maken we gebruik van cookies.