SUPERLOCAL

Super Circular Estate

Circulaire gebiedsontwikkeling in Parkstad Limburg

Bezoek minister Ollongren aan SUPERLOCAL Bleijerheide

Op maandag 5 maart bracht minister Kajsa Ollongren van Binnenlandse Zaken en Koninkrijkrelaties een bezoek aan SUPERLOCAL in Bleijerheide. Ze deed dit als onderdeel van haar bezoek aan de regio Parkstad Limburg in het kader van transformatieopgaven, waar onder andere IBA Parkstad aan bijdraagt.

 

 

 

 

 

 

 

 

De minister werd ontvangen in het Patronaat. Na het welkom van locoburgemeester en projectwethouder Tim Weijers kreeg ze van gebiedsontwikkelaar Michiel Wauben van HEEMwonen een korte uitleg over de inhoud van het project. Daarna werd een wandeling gemaakt naar het Expogebouw aan de Voorterstraat/Vroenstraat waar het gebouw en de tentoonstelling werden bekeken.

 

Het bezoek van minister Ollongren was een prachtige aanvulling op het programma van 22, 23 en 24 februari waarbij de opening van het Expogebouw, de start van SUPERLOCAL als Europees project en het buurtevenement op het programma stonden.

 

 

SUPERLOCAL wordt ondersteund door een Europese subsidie van Urban Innovative Actions en is mede gesubsidieerd door IBA Parkstad B.V.

 

 

 

Scroll naar boven

Om deze website goed te laten werken maken we gebruik van cookies.