Bewoners en oud bewoners Bleijerheide trots op Burenboek

Trots; dat is het gevoel dat de aanwezige bewoners uitstraalden bij de lancering van het Burenboek. Trots op hoe het vroeger was, trots op zichzelf, trots op het Burenboek maar vooral trots op de mooie tijd die oud en huidige bewoners van Bleijerheide hebben beleefd.

Het Burenboek werd dinsdagavond 14 juli gelanceerd en uitgereikt aan oud en huidige bewoners. Kort werd vertelt hoe het Burenboek tot stand is gekomen. Want dit boek betekent een afsluiting van het verleden. Daarom werd er ook stil gestaan bij de kansen voor de toekomst. Want ook in de toekomst wil HEEMwonen de oud bewoners betrekken bij de ontwikkeling van de wijk.

Bent of kent u een (oud) bewoner van een van de hoogbouwflats? Dan ligt er ook voor u een Burenboek klaar bij ons op kantoor aan de Markt 52, Kerkrade.

Lees het burenboek

 

burenboek

 

 

Bouwdoeken aan de hekken rondom het terrein

Informatieve bouwdoeken

Sinds 22 februari hangen aan de hekken om het projectgebied informatieve bouwdoeken. Naast het geven van allerlei informatie zorgen ze ook voor het fraaier uitzien

Lees verder »
Verkeersbord schuin parkeren Ursulastraat

Parkeren in Ursulastraat

In de Ursulastraat zijn parkeerproblemen ontstaan, omdat de nieuwe bewoners van de 15 grondgebonden woningen op dit moment van de parkeergelegenheid in deze straat gebruik

Lees verder »
Scroll naar top

Om deze website goed te laten werken maken we gebruik van cookies.